MTSA

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Ons vernuft helpt klanten vernieuwen. Op die manier werkt MTSA wereldwijd aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving. Dat vinden wij belangrijk.

Producten en Diensten

Projecten

Bij MTSA Projecten gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten, installaties en machines. Deze installaties zijn veelal uniek, bijvoorbeeld pilot plants, demo plants, productie installaties en speciale test apparatuur voor diverse marktsegmenten.

Waterstof (H2) Technologie

MTSA Technopower ontwikkelt decentrale energie management systemen die groene elektriciteit omzetten in waterstof en vice versa om groene energie 24/7 beschikbaar te maken en piekbelasting van zon en windparken op het elektriciteitsnet te voorkomen.

High Power Test Apparatuur

MTSA Technopower brengt voor kortsluitlaboratoria een eigen productenlijn op de markt. Het gaat hierbij om apparatuur die gebruikt wordt bij het doen van kortsluitproeven.

Toelevering

MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen. Dit kan op basis van uw ontwerp (built-to-print), maar vaak wordt MTSA Technopower nauw betrokken bij het ontwerp en wordt serieproductie vooraf gegaan door het vervaardigen van een prototype.

MTSA Technopower: a company in motion

video

Bij MTSA Technopower wisten ze ruim 10 jaar geleden al dat clean technology onze toekomst is.
Daar zagen ze op tijd dat de energie en chemie van de toekomst niet meer uit olie, gas en kolen komt. Maar uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind, CO2, biomassa en gerecyclede materialen.
En dat is wat ze nu maken: circulaire, groene installaties. Werken aan de transitie naar een duurzame toekomst vinden zij belangrijk.

Nieuws

Benieuwd naar de visie van MTSA Technopower op gebied van Energie Transitie? Schrijf u in voor het Kivi Waterstof Congres 2022 van 20 mei a.s. via deze link. En maak kennis met Rob van der Sluis die u via de presentatie ‘Decentrale waterstof elektrolyse en Power to Power (P2P) systemen’ de MTSA visie zal toelichten.Lees verder »

De Bio Base MOBILE Pilot Plant is onderweg naar ArcelorMittal in Gent! Het zal het gebruik van industriële CO2-emissies voor bioproductie mogelijk maken! In een proces dat “gasfermentatie” wordt genoemd, consumeren en zetten microben CO2 om, waardoor het niet in onze atmosfeer terecht komt, terwijl ze tegelijkertijd duurzame bioproducten maken.   Ontwerp en constructie gerealiseerd […]Lees verder »

Pilot Plant Demo Plant CCU Bio chemie waterstof (H2) elektrolyse

Met het ondertekenen van het contract voor de levering van MTSA Make Switch 1210 en MTSA Master Break Switch 1214 met bij behorende randapparatuur ten behoeve van het uitbreiden en moderniseren van het kortsluit laboratorium in Bangalore kiest het nationale Central Power Research Institute (CPRI) van India definitief voor de milieu vriendelijke technologie van MTSA […]Lees verder »

MTSA Master Break Switch 1214

Vacatures

At this moment we have the following vacancies available:
Voor meer informatie over deze functies, neem contact op met afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 026 – 36 36 310 per e-mail: sollicitatie@mtsa.nl Home
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2022 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden