MTSA

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Ons vernuft helpt klanten vernieuwen. Op die manier werkt MTSA wereldwijd aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving. Dat vinden wij belangrijk.

Producten en Diensten

Projecten

Bij MTSA Projecten gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten, installaties en machines. Deze installaties zijn veelal uniek, bijvoorbeeld pilot plants, demo plants, productie installaties en speciale test apparatuur voor diverse marktsegmenten.

Waterstof (H2) Technologie

MTSA Technopower ontwikkelt decentrale energie management systemen die groene elektriciteit omzetten in waterstof en vice versa om groene energie 24/7 beschikbaar te maken en piekbelasting van zon en windparken op het elektriciteitsnet te voorkomen.

High Power Test Apparatuur

MTSA Technopower brengt voor kortsluitlaboratoria een eigen productenlijn op de markt. Het gaat hierbij om apparatuur die gebruikt wordt bij het doen van kortsluitproeven.

Toelevering

MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen. Dit kan op basis van uw ontwerp (built-to-print), maar vaak wordt MTSA Technopower nauw betrokken bij het ontwerp en wordt serieproductie vooraf gegaan door het vervaardigen van een prototype.

MTSA Technopower: a company in motion

video

Bij MTSA Technopower wisten ze ruim 10 jaar geleden al dat clean technology onze toekomst is.
Daar zagen ze op tijd dat de energie en chemie van de toekomst niet meer uit olie, gas en kolen komt. Maar uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind, CO2, biomassa en gerecyclede materialen.
En dat is wat ze nu maken: circulaire, groene installaties. Werken aan de transitie naar een duurzame toekomst vinden zij belangrijk.

MTSA Technopower: Parel van Gelderland

Op 16 juni is de Lifeport Parel aan MTSA Technopower uitgereikt uit hand van de Arnhemse burgemeester dhr. Marcouch.

Nieuws

In 2022 werd de mobiele pilot plant voor de biologische behandeling van hoogovengassen geïnstalleerd op de staalproductiesite van ArcelorMittal in Gent en aangesloten op de hoogoven gasleiding. De proeffabriek maakt het gebruik van industriële CO2-emissies voor bioproductie mogelijk! In het gas fermentatie-proces, verbruiken en zetten microben CO2 om, waardoor het niet in de atmosfeer terechtkomt, terwijl ze […]Lees verder »

BBEPP pilot

Wachten op groene waterstof? Als het aan GROHW ligt wordt ons geduld niet lang op de proef gesteld. GROHW maakt belangrijke stappen in de ontwikkeling en realisatie van een decentraal groen waterstof systeem. MTSA Technopower, één van de partners van GROHW en koploper in waterstoftechnologie, geeft blijk van haar technisch kunnen met de demo opstelling […]Lees verder »

Openen GROHW - MTSA waterstof elektrolyse installatie

Met het ondertekenen van het contract voor de levering van MTSA Make Switch 1210 en MTSA Master Break Switch 1214 met bij behorende randapparatuur ten behoeve van het uitbreiden en moderniseren van het kortsluit laboratorium in Bangalore kiest het nationale Central Power Research Institute (CPRI) van India definitief voor de milieu vriendelijke technologie van MTSA […]Lees verder »

MTSA Master Break Switch 1214

Vacatures

At this moment we have the following vacancies available:
Voor meer informatie over deze functies, neem contact op met afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 026 – 36 36 310 per e-mail: sollicitatie@mtsa.nl Home
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2024 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden