MTSA

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Ons vernuft helpt klanten vernieuwen. Op die manier werkt MTSA wereldwijd aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving. Dat vinden wij belangrijk.

Producten en Diensten

Projecten

Bij MTSA Projecten gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten, installaties en machines. Deze installaties zijn veelal uniek, bijvoorbeeld pilot plants, demo plants, productie installaties en speciale test apparatuur voor diverse marktsegmenten.

Waterstof (H2) Technologie

MTSA Technopower ontwikkelt decentrale energie management systemen die groene elektriciteit omzetten in waterstof en vice versa om groene energie 24/7 beschikbaar te maken en piekbelasting van zon en windparken op het elektriciteitsnet te voorkomen.

High Power Test Apparatuur

MTSA Technopower brengt voor kortsluitlaboratoria een eigen productenlijn op de markt. Het gaat hierbij om apparatuur die gebruikt wordt bij het doen van kortsluitproeven.

Toelevering

MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen. Dit kan op basis van uw ontwerp (built-to-print), maar vaak wordt MTSA Technopower nauw betrokken bij het ontwerp en wordt serieproductie vooraf gegaan door het vervaardigen van een prototype.

MTSA Technopower: a company in motion

video

Bij MTSA Technopower wisten ze ruim 10 jaar geleden al dat clean technology onze toekomst is.
Daar zagen ze op tijd dat de energie en chemie van de toekomst niet meer uit olie, gas en kolen komt. Maar uit hernieuwbare bronnen zoals zon, wind, CO2, biomassa en gerecyclede materialen.
En dat is wat ze nu maken: circulaire, groene installaties. Werken aan de transitie naar een duurzame toekomst vinden zij belangrijk.

Nieuws

Het SinneWetterstof project van Alliander en GroenLeven richt zich op conversie van zonnestroom naar waterstof via een elektrolyser installatie. MTSA Technopower ontwerpt en levert voor dit project de integratie van de elektrolyser en waterstof compressor tot een compleet systeem. Het doel van het project is flexibilisering van het elektriciteitssysteem door toepassing van waterstofconversie. Als veel […]Lees verder »

Electrolyser

We zijn trots om te kunnen melden dat MTSA Technopower werkt aan het gedetailleerde ontwerp en de bouw van een prototype lignin-first biorefinery pilootinstallatie voor de KU Leuven. Met dit project draagt MTSA verder bij aan de ontwikkeling en opschaling van biobased processen om de transitie naar een veilige en duurzame omgeving mogelijk te maken. […]Lees verder »

This month a number of tests were performed on the MTSA Make Switch 1210 at KEMA Labs in Arnhem in, The Netherlands. The tests were based on norm IEC 62271-103:2021. Make Switch 1210 passed all tests with flying colors, which confirmed the preset ratings: High Voltage Tests – Voltage withstand test according subclause 7.2 – […]Lees verder »

MTSA Make Switch 1210

Vacatures

At this moment we have the following vacancies available:
Voor meer informatie over deze functies, neem contact op met afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 026 – 36 36 310 per e-mail: sollicitatie@mtsa.nl Home
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2022 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden