MTSA

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Ons vernuft helpt klanten vernieuwen. Op die manier werkt MTSA wereldwijd aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving. Dat vinden wij belangrijk.

Producten en Diensten

Projecten

Bij MTSA Projecten gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten, installaties en machines. Deze installaties zijn veelal uniek, bijvoorbeeld pilot plants, demo plants, productie installaties en speciale test apparatuur voor diverse marktsegmenten.

Waterstof (H2) Technologie

MTSA Technopower ontwikkelt decentrale energie management systemen die groene elektriciteit omzetten in waterstof en vice versa om groene energie 24/7 beschikbaar te maken en piekbelasting van zon en windparken op het elektriciteitsnet te voorkomen.

High Power Test Apparatuur

MTSA Technopower brengt voor kortsluitlaboratoria een eigen productenlijn op de markt. Het gaat hierbij om apparatuur die gebruikt wordt bij het doen van kortsluitproeven.

Toelevering

MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen. Dit kan op basis van uw ontwerp (built-to-print), maar vaak wordt MTSA Technopower nauw betrokken bij het ontwerp en wordt serieproductie vooraf gegaan door het vervaardigen van een prototype.

MTSA Technopower introduceert Power to Power

Power to Power - Energy Management System

MTSA Technopower introduceert Power to Power

Power2Power stemt vraag en aanbod van duurzame elektriciteit op elkaar af en is de ontbrekende schakel in de keten naar energietransitie.

Nieuws

MTSA Technopower sluit zich aan bij het Electrolyser Makersplatform NL, een krachtenbundeling van Nederlandse bedrijven om elektrolyse ontwikkeling te versnellen. De lancering van het platform heeft vandaag plaatsgevonden tijdens het online ‘Innovatie Expo 2021’ event in aanwezigheid van demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat, Bas van ‘t Wout. Tijdens de lancering werd een introductie-film […]Lees verder »

2 MW Electrolyser

Met deelname aan het Calibra project onder leiding van TNO en gesteund door RVO heeft MTSA haar kennis en ervaring omtrent Pyrolyse en Pyrolyse installaties versterkt. Calibra staat voor: Cascaderende Lignine BioRaffinage Aanpak. Er is aangetoond dat met pyrolyse ligninerijke soorten biomassa kunnen worden omgezet in een portfolio van aromatische producten die toegepast kunnen worden […]Lees verder »

Calibra - Pyrolyse

EAE Electric moderniseert en breidt haar kortsluitlab uit. Hierbij maakt EAE gebruik van moderne MTSA Make Switches. Deze zijn milieuvriendelijk en schakelen op perslucht. Ook de elektrische isolatie tussen de polen wordt d.m.v. schone perslucht bewerkstelligt. Daarnaast zijn MTSA Make Switches zeer snel en uiterst nauwkeurig. Dat is belangrijk, want bij wisselspanning veranderen stroomsterkte en […]Lees verder »

Make Switch

Vacatures

At this moment we have the following vacancies available:
Voor meer informatie over deze functies, neem contact op met afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 026 – 36 36 310 per e-mail: sollicitatie@mtsa.nl Home
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2021 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden