MTSA

MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Ons vernuft helpt klanten vernieuwen. Op die manier werkt MTSA wereldwijd aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving. Dat vinden wij belangrijk.

Producten en Diensten

Projecten

Bij MTSA Projecten gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten, installaties en machines. Deze installaties zijn veelal uniek, bijvoorbeeld pilot plants, demo plants, productie installaties en speciale test apparatuur voor diverse marktsegmenten.

Waterstof (H2) Technologie

MTSA Technopower ontwikkelt een complete productlijn van decentrale stationaire systemen die groene elektriciteit omzetten in waterstof en vice versa om piekbelasting van zon en windparken te voorkomen en 24/7 groene energie beschikbaar te hebben.

High Power Test Apparatuur

MTSA Technopower brengt voor kortsluitlaboratoria een eigen productenlijn op de markt. Het gaat hierbij om apparatuur die gebruikt wordt bij het doen van kortsluitproeven.

Toelevering

MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen. Dit kan op basis van uw ontwerp (built-to-print), maar vaak wordt MTSA Technopower nauw betrokken bij het ontwerp en wordt serieproductie vooraf gegaan door het vervaardigen van een prototype.

MTSA Technopower introduceert Power to Power

Power to Power - Energy Management System

MTSA Technopower introduceert Power to Power

Power2Power stemt vraag en aanbod van duurzame elektriciteit op elkaar af en is de ontbrekende schakel in de keten naar energietransitie.

Nieuws

MTSA Technopower heeft een nieuw project in opdracht voor het ontwerp en de bouw van een gecontaineriseerde mobiele pilot plant voor microbiële gasfermentatie van diverse industriële en synthetische gassen. Om de CO2-emissies te verminderen en fossiele brandstof te vervangen, is het noodzakelijk om nieuwe, milieuvriendelijke biotechnologie te ontwikkelen, inclusief hergebruik van materialen die voorheen als […]Lees verder »

Wij zijn trots om te mogen vermelden dat MTSA Technopower participeert in het duurzame Deventer initiatief ‘GROHW’. Groen waterstofsysteem in Deventer Een tiental bedrijven en instellingen hebben het initiatief genomen een schaalbaar waterstofsysteem in Deventer te ontwikkelen. Waterstof is een onmiskenbare schakel in de energietransitie naar zero-emissie. Het initiatief richt zich op de technische en […]Lees verder »

EAE Electric moderniseert en breidt haar kortsluitlab uit. Hierbij maakt EAE gebruik van moderne MTSA Make Switches. Deze zijn milieuvriendelijk en schakelen op perslucht. Ook de elektrische isolatie tussen de polen wordt d.m.v. schone perslucht bewerkstelligt. Daarnaast zijn MTSA Make Switches zeer snel en uiterst nauwkeurig. Dat is belangrijk, want bij wisselspanning veranderen stroomsterkte en […]Lees verder »

Vacatures

At this moment we have the following vacancies available:
Voor meer informatie over deze functies, neem contact op met afdeling Personeelszaken, telefoonnummer 026 – 36 36 310 per e-mail: sollicitatie@mtsa.nl Home
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2020 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden