MTSA
  •  

CPRI kiest voor milieuvriendelijke MTSA schakelaars

28 april 2022

Met het ondertekenen van het contract voor de levering van MTSA Make Switch 1210 en MTSA Master Break Switch 1214 met bij behorende randapparatuur ten behoeve van het uitbreiden en moderniseren van het kortsluit laboratorium in Bangalore kiest het nationale Central Power Research Institute (CPRI) van India definitief voor de milieu vriendelijke technologie van MTSA Technopower.

In 2021 viel de keus van CPRI ook al op de MTSA Make Switch 1210. In dit geval voor het CPRI kortsluitlab in Bhopal. Deze schakelaars zullen deze zomer al worden geleverd en in bedrijf gesteld. ‘CPRI kiest hiermee voor een zeer betrouwbaar, nauwkeurig en milieuvriendelijk systeem wat geen gebruik maakt van het schadelijke broeikasgas SF6, maar in plaats daarvan werkt op basis van perslucht’, vertelt Rob van der Sluis, Manager Marketing en Sales bij MTSA Technopower.

Voor MTSA Technopower is dit een belangrijke opdracht en definitieve doorbraak in India. ‘Op dit moment gebruiken alle grote toonaangevende kortsluitlaboratoria in de wereld, zoals CESI-KEMA en ICMET in Europa en de VS, EETI en Pinggao, onderdeel van State Grid in China, KERI in Korea en binnenkort dus CPRI in India de schakelaars van MTSA’, aldus Rob van der Sluis.

Share this news:
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2024 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden