MTSA

Bij MTSA Projecten gaat het om het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke apparaten, installaties en machines. Deze installaties zijn veelal uniek, bijvoorbeeld pilot plants, demo plants, productie installaties en speciale test apparatuur voor diverse marktsegmenten.

Zie onze LoB Projecten video

video

Heeft jouw bedrijf een innovatief concept? Bij MTSA Technopower 5.0 kunnen we daarvoor de installatie turn-key ontwerpen én bouwen. Een speciaal meetsysteem bijvoorbeeld. Of het proces opschalen met een pilot of demo.

MTSA toonaangevend in Cleantech ontwikkelingen

CleanTech

MTSA heeft zich het laatste decennium gespecialiseerd in Cleantech ontwikkelingen.

Bijvoorbeeld: CO2 afvang, het gebruik van CO2 of biomassa voor de productie van chemische bouwstenen, het toepassen van biochemie of elektrochemie, het vervaardigen van bioplastics, het produceren van groene waterstof of het recyclen van plastics of biomassa via pyrolyse.

Met het ontwerpen en bouwen van pilot plants, demo plants en speciale meetapparatuur verschaft MTSA Technopower 5.0 uw middelen om grensverleggende technologie te ontwikkelen teneinde onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen en grondstoffen waarmee we de circulaire economie een stap dichterbij brengen.

MTSA Werkwijze

demo plant

MTSA Technopower 5.0 – een betrouwbare partner

Projecten worden turn-key aangenomen en kunnen, door een goed uitgebalanceerd scala van expertises, volledig in-house worden uitgevoerd door een multi-disciplinair project team.

Bijvoorbeeld:

 • Pilot plants en Demo plants
 • Productie installaties
 • Speciale test- en meetinstallaties
 • Speciale apparaten en machines
 • Laboratorium apparatuur
Pilot Plant

Project fases

Een project kan worden opgedeeld in de volgende fases waarbij wij op ieder niveau kunnen instappen:

 • Concept studie
 • Basic engineering
 • Detail engineering
 • Inkoop en fabricage van onderdelen
 • Assemblage
 • Testen
 • Installatie en in bedrijf stellen
 • Onderhoud
Engineering

Ontwerpen

Veel ideeën bereiken ons al in een vroeg stadium. Vanuit onze expertise en ervaring kunnen wij een voorstudie uitvoeren. De focus ligt hierbij op technische en economische haalbaarheid.

In de ontwerpfase (basic en detail engineering) wordt het concept tot in detail uitgewerkt, waarna het vanaf tekening gebouwd kan worden inclusief alle bijbehorende componentenlijsten, HSE studies, P&ID schema’s, 3D lay-out en planningen.

CNC frezen

Inkoop en Fabricage

MTSA Technopower 5.0 beschikt over mechanische en electronische werkplaatsen om speciale onderdelen te vervaardigen. Wat op de markt als standaard product verkrijgbaar is, wordt ingekocht, waarbij wij putten uit ons grote netwerk van betrouwbare leveranciers.

Speciale test- en meetapparatuur

Samenbouw

Voor het samenbouwen beschikt MTSA Technopower 5.0 over kleine assemblage ruimtes, cleanroom en grote assemblagehallen, allen voorzien van moderne hijsapparatuur. Grote of speciale objecten vormen geen belemmering.

demo plant

Testen

Het in huis assembleren biedt uitgebreide testmogelijkheden (Factory Acceptance Test). Functionaliteit en specificaties zijn daardoor gegarandeerd. Naast inspectie van het product kunnen uw medewerkers bij ons worden getraind in het gebruik ervan.

Na de Factory Acceptance Test en verzending volgen opbouw en installatie ter plaatse, integratie met bestaande faciliteiten en inbedrijfstelling. Ook in dit stadium kan worden getest (Site Acceptance Test) en kunnen medewerkers worden getraind in het gebruik van de installatie.

Waterstof aangedreven voertuigen

Onderhoud

Tijdens en na de garantieperiode verzorgt MTSA Technopower 5.0 graag het onderhoud.

Dit kan zowel preventief als correctief onderhoud omvatten alsmede het leveren van vervangingsdelen.

kwaliteit

Kwaliteit

MTSA Technopower 5.0 is voor u een veilige keus.

Wij zijn vertrouwd met de modernste technologieën en de gangbare internationale veiligheid- en milieunormen en danken ons succes aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van de door ons uitgevoerde opdrachten. Daarmee verkrijgt u allereerst een product dat doet wat het moet doen en bovendien volledig door ons wordt geïnstalleerd en geïntegreerd in uw proces. Hiermee neemt MTSA Technopower 5.0 u voor, tijdens en na de uitvoering van uw project, veel zorgen uit handen, wat doorgaans tot grote integrale kostenbesparingen leidt. Uw project is bij ons dan ook in goede handen.

MTSA Technopower 5.0 is ISO 9001:2015 en VCA**: 2008/5.1 gecertificeerd.

MTSA Projecten is vooral actief in de volgende sectoren en thema’s:

PEM Waterstof brandstofcel centrale

Energie transitie

Sectoren
Pilot plant - biomassa - Circulaire Economie, Biochemie

Circulaire Economie en Biochemie

Speciale apparaten en machines

Onderzoek & Ontwikkeling

High Power Lab Test Equipment

High Power

Pilot plant

Olie, Gas en Petrochemie

Speciale apparaten en machines - pharmaceuticals

Farma

Pilot Plant Food Grade

Voeding

Speciale apparaten en machines - metallurgie

MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2024 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden