MTSA

MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen.

Bekijk de LoB Toelevering video

video

Klanten besteden specialismes als verspanen, lassen en samenbouwen steeds vaker uit.
Onze vakmensen produceren onderdelen, mechatronische modules maar ook complete systemen. Dat kan op basis van jouw ontwerp, built-to-print, maar ook built-to-spec. Want wij hebben de kennis en vakmanschap in huis om apparatuur te ontwerpen én te bouwen. Dus we kunnen prototypes maken voordat we in serie produceren.

MTSA Werkwijze

CNC frezen

Van prototype naar serieproductie

Wij kunnen produceren volgens uw tekeningen en specificaties (built-to-print), waarbij wij graag met u meedenken om de  productiemethode en kostprijs te optimaliseren.

Daarnaast kunnen onze engineering afdelingen uw innovatie via het traject van ontwerp tot en met het vervaardigen van het prototype en serie productie omzetten in een product (built-to-specification). Door onze ervaring is MTSA Technopower een kennispartner voor nieuwe systemen en het optimaliseren van bestaande systemen.

Assembly

Supply Chain

Wij beseffen dat we als toeleverancier een integraal onderdeel zijn van uw bedrijfsketen. Conform gezamenlijke afspraken, regelen wij voor u het opvangen van productiepieken, het in stand houden van betrouwbare voorraden tegen minimale kosten en risico en het regisseren van uw en onze leveranciers, op kwaliteit, betrouwbaarheid, technologie en prijs. Planning en bewaking gaan via een productie besturingsysteem, waarin op elk moment de voortgang van alle orders te zien is. Hierdoor zijn uw risico, bezettingsgraad en cash flow optimaal en voegen wij waarde toe aan uw product.

Clean Room Assembly

Combinatie van disciplines

De volgende disciplines hebben wij in huis:

  • Engineering (Wtb/E)
  • Conventioneel en CNC draaien
  • Conventioneel en CNC (5assig) frezen
  • Draad vonken
  • Lassen (incl. gecertificeerd Mig, Mag Tig en Orbitaal)
  • Montage (Wtb/E)
  • Cleanroom
  • Nabewerking
  • Meetkamer en Testen

Wij onderhouden nauwe contacten met een groot aantal toeleveranciers. Zodoende kunnen wij disciplines die wij niet zelf in huis hebben, zoals oppervlakte behandeling, als deelscope voor u verzorgen.

CNC Machining

Onderdelen

MTSA Technopower excelleert in het maken van complexe onderdelen in kleine en middelgrote series waarbij gebruik gemaakt wordt van meerdere fabricagestappen, zoals combinaties van CNC draaien, frezen en lassen.

CNC Machining and Clean Room Assembly

Modules

Geproduceerde en ingekochte onderdelen samenbouwen tot een module of eindproduct en dit, al dan niet op afroep, conform specificatie en precies op tijd afleveren. Dat is ons vak.

Skid Assembly

Systemen

Veel apparatuur en installaties worden als module op een mobiel frame (skid) geleverd of in een container ingebouwd.

MTSA Technopower excelleert in het vervaardigen van complete systemen waarbij meerdere disciplines aan bod komen, bijvoorbeeld complexe kunststof- of metaal- bewerking, inkoop, hoogwaardig lassen, instrumentatie, montage en afname testen.

MTSA Technopower levert expertise en productiecapaciteit waarmee onze klanten hun competenties en slagkracht vergroten en gefocust kunnen inzetten. Flexibiliteit komt ook tot uitdrukking doordat MTSA Technopower goed in staat is de producten individueel af te stemmen op de specifieke behoeften van de eindgebruiker.

3D Measuring

Kwaliteit

MTSA Technopower is voor u een veilige keus.

Wij zijn vertrouwd met de modernste technologieën en de gangbare internationale veiligheid- en milieunormen en danken ons succes aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van de door ons uitgevoerde opdrachten. Daarmee verkrijgt u allereerst een product dat doet wat het moet doen. Hiermee neemt MTSA Technopower u voor, tijdens en na de uitvoering van uw opdracht, veel zorgen uit handen. Uw opdracht is bij ons dan ook in goede handen.

MTSA Technopower is ISO 9001:2015 en VCA**: 2008/5.1 gecertificeerd.

Markten

MTSA Toelevering is vooral actief in de volgende markten en thema’s:

Clean Room Assembly

Halfgeleiders

Assembly

Voeding

Assembly

Medisch

Assembly

Speciale machines

Skid Assembly

Proces installaties

Assembly

Verpakkingen

MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2024 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden