MTSA
Brandstofcel Systemen
slider Energy 1 - 2000 - 750 pixels

Projecten

Waterstof is een energiedrager die in potentie de rol van fossiele brandstoffen kan overnemen. Mits duurzaam geproduceerd kan waterstof een belangrijke bijdrage leveren aan het terugdringen van broeikasgassen en andere schadelijke stoffen. Met behulp van een brandstofcel kan waterstof efficiënt in elektriciteit worden omgezet. Een brandstofcel bestaat uit een membraan waar aan de ene zijde… Lees verder »

Projecten

Toelevering

MTSA Technopower is toeleverancier van hoogwaardige mechanische en elektronische onderdelen en modules in enkel stuks of kleine series voor Original Equipment Manufacturers, R&D en service organisaties. MTSA Technopower heeft ruime ervaring in het bouwen, installeren en onderhouden van brandstofcel systemen voor elektriciteit productie. Dit vereist een brede expertise op het gebied van proceskunde, werktuigbouw en elektra en dan… Lees verder »

Toelevering

Service

Ter ondersteuning van uw technische dienst en assemblage afdeling levert MTSA Technopower een breed pakket van industriële diensten (E & Wtb) in de brandstofcel sector: Onderhoud (correctief en preventief) Aanpassen bestaande installaties Verhuizen van installaties Systeemintegratie Leveren en fabriceren van onderdelen Detachering (monteurs, engineers, lassers) MTSA Technopower heeft ruime ervaring in het bouwen, installeren en onderhouden van brandstofcel… Lees verder »

Service
MTSA
MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2020 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden