MTSA
Olie en Gas
offshore oil and gas

Projecten

Er vindt wereldwijd op grote schaal onderzoek plaats om het gebruik van olie en gas als energiebron en grondstof efficiënter en duurzamer te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om het scheiden en hergebruik van CO2, conversie m.b.v. innovatieve katalysatoren of nieuw type reactoren, het gebruik van restwarmte of het toepassen van innovatieve scheidingsmethodes zoals membranen of… Lees verder »

Projecten

Toelevering

MTSA Technopower is toeleverancier van hoogwaardige mechanische en elektronische onderdelen en modules in enkel stuks of kleine series voor OEMs, R&D en service organisaties. Veel apparatuur en installaties in de proces en energie sector worden als module op een mobiel frame (skid) geleverd of in een container ingebouwd. MTSA Technopower excelleert in het vervaardigen van complete… Lees verder »

Toelevering

Service

Ter ondersteuning van uw technische dienst levert MTSA Technopower een breed pakket van industriële diensten (E & Wtb) voor de olie en gas sector: Onderhoud (correctief en preventief) Aanpassen bestaande installaties Verhuizen van installaties Systeemintegratie Leveren en fabriceren van onderdelen Detachering (monteurs, engineers, lassers) Behalve het vervaardigen van complete systemen kunnen wij ook de on-site… Lees verder »

Service
MTSA
MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2020 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden