MTSA
Farma
4 Banner Farma 1180 - 200 pixels

De toenemende welvaart en de vergrijzing zorgen voor een groeiend gebruik van medicijnen en medische hulpmiddelen, veelal voor de behandeling van chronische aandoeningen. De patiënt van vandaag vraagt om geïntegreerde oplossingen. Werkzaamheid, veiligheid, kwaliteit, maar vooral ook kosteneffectiviteit staan voorop.

Voor deze toepassingen ontwerpt en bouwt MTSA Technopower testapparatuur, prototypes, pilot plants en productie installaties. Dit gebeurt in overeenstemming met strenge normen en regelgeving zoals GMP.

Projecten

Processen in de farmaceutische industrie stellen hoge eisen aan hygiëne en productveiligheid welke zijn vastgelegd in diverse normen en regelgevingen. Toepassingen van bijvoorbeeld meerlaags extrusie, high shear, superkritische CO2, vaste stof handling, microbiologie, speciale meng- of juist scheidingstechnieken vereisen selectie en gebruik van speciale componenten, materialen en nauwkeurige analyse en controle systemen. MTSA Technopower beschikt over… Lees verder »

Projecten

Toelevering

MTSA Technopower is een bij uitstek geschikte partij om de nieuwe technologie mee vorm te geven. Kennis van rheologie en procestechnologie is onontbeerlijk bij de productie van farmaceutische producten. Deze combineren wij met onze expertise op het gebied van mechatronica, fijnmechanica en de stricte relevante normen en regelgevingen. Hoogwaardige onderdelen voor systemen worden in eigen… Lees verder »

Toelevering

Service

Ter ondersteuning van uw technische dienst en assemblage afdeling levert MTSA Technopower een breed pakket van industriële diensten (E & Wtb): Onderhoud (correctief en preventief) Aanpassen bestaande installaties Verhuizen van installaties Systeemintegratie Leveren en fabriceren van onderdelen Detachering (monteurs, engineers, lassers) Aangezien MTSA de beschikking heeft over een eigen machinefabriek en constructiewerkplaatsen zijn we in staat… Lees verder »

Service
MTSA
MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2019 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden