MTSA
Halfgeleiders
Banner Semicon 1180 - 200 pixels

Projecten

De halfgeleidermarkt is continu in beweging; een continue vernieuwing van producten en productiemiddelen, gecombineerd met een sterke wisseling in afzet. Om de eigen “break-even” en de flexibiliteit te verbeteren, worden de niet-kern-activiteiten door fabrikanten in de keten uitbesteed. De technologie, kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid van de gehele keten bepalen het succes. Vanuit een goed uitgebalanceerde combinatie van… Lees verder »

Projecten

Toelevering

MTSA Technopower biedt de flexibiliteit om mee te bewegen met de ramp up/ramp down die de semicon wereld karakteriseert. De montage van mechatronische modules gebeurt in een cleanroom, voorzien van ultrasoon reiniging en stofvrije verpakking. MTSA Technopower heeft veel kennis van en ervaring met de chemische processen in de halfgeleidermarkt waardoor we waarde kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van dit… Lees verder »

Toelevering

Service

Om een hoge inzetbaarheid van uw technologie te garanderen kunnen wij het noodzakelijke preventieve en correctieve onderhoud leveren, op basis van detachering of prestatiecontracten, of zelfs door het volledig overnemen van uw service activiteiten. Aangezien MTSA Technopower de beschikking heeft over een eigen machinefabriek en constructiewerkplaatsen zijn we in staat ad hoc reparaties en modificaties op… Lees verder »

Service
MTSA
MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2020 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden