MTSA
Chemie
2 Banner Process 1180 - 200 pixels

Projecten

Er vindt wereldwijd op grote schaal onderzoek plaats om het gebruik van grondstoffen en energie efficiënter en duurzamer te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om het toepassen van CO2 en biomassa als grondstof, het gebruik van restwarmte of het toepassen van innovatieve scheidings- methodes zoals membranen of superkritische kristallisatie. Ook wordt in toenemende mate gebruik… Lees verder »

Projecten

Toelevering

MTSA Technopower is toeleverancier van hoogwaardige mechanische en elektronische onderdelen en modules in enkel stuks of kleine series voor OEMs, R&D en service organisaties. In de uitvoering is vakmanschap van groot belang. MTSA Technopower is gespecialiseerd in het bouwen van gas en/of vloeistof systemen, vaak in mobiele skid vorm of in een container ingebouwd. Variërend van… Lees verder »

Toelevering

Service

Ter ondersteuning van uw technische dienst levert MTSA Technopower een breed pakket van industriële diensten (E & Wtb) voor de chemie sector: Onderhoud (correctief en preventief) Aanpassen bestaande installaties Verhuizen van installaties Systeemintegratie Leveren en fabriceren van onderdelen Detachering (monteurs, engineers, lassers) Wij kunnen on-site installatie, systeemintegratie en het noodzakelijke pre-  ventieve en correctieve onderhoud leveren, op basis van detachering… Lees verder »

Service
MTSA
MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2020 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden