MTSA
  •  

MTSA Technopower ontvangt Parel award voor werken aan de transitie naar een duurzame toekomst

17 juni 2022

Loek van Veggel, CEO van MTSA Technopower ontving op donderdag 16 juni de Lifeport parel-award uit handen van burgemeester gemeente Arnhem, tevens voorzitter van The Economic Board, Ahmed Marcouch en Rijn Platteel, directeur The Economic Board. MTSA ontwikkelt en bouwt klantspecifieke cleantech-apparaten, -systemen en -machines. Zo werkt het bedrijf elke dag aan de energietransitie, met cleantech apparatuur en waterstofoplossingen. Voor The Economic Board een reden om de Parel van Lifeport aan MTSA uit te reiken.

 

Jaren heeft MTSA gewerkt in en met technologie gebaseerd op olie en gas, maar veranderde langzaam van koers. “We zijn ons een jaar of tien geleden steeds meer gaan richten op apparatuur met clean-tech- en waterstoftechnologie. In dezelfde wereld dus, maar met hele andere processen.” aldus Loek van Veggel CEO MTSA. ”Waterstof is interessant als medium om energie mee op te slaan en te gebruiken op de momenten dat zon en wind wegvallen.”

 

‘’MTSA is al jaren aanwezig als een innovatieve en wendbare speler in de internationale technologie en energiemarkt. Maar het bedrijf is haar Arnhemse roots niet vergeten en werkt veel samen met partijen uit de stad.” aldus Rijn Platteel, directeur The Economic Board. Ook burgemeester Ahmed Marcouch is trots: “Vanuit Arnhem helpt MTSA de hele wereld aan milieutechnische oplossingen. Dwars door alle crises en andere tegenvallers heen, eerlijk verdiend! Onze studenten zitten op rozen met zo’n veelzijdig innovatief bedrijf in onze stad dat overal oplossingen voor bedenkt en alle uitvoering zo nodig in één hand heeft. Dankzij hun bekwame en vernuftige medewerkers, juist als het erop aan komt. Goede keuze van de jury; parelwinnaars, veel succes met alle goede werk!’

 

Loek van Veggel is ook erg blij met de Parel-award. “Daar ben ik toch best trots op. Het is een duidelijk teken dat je bedrijf wordt gewaardeerd, terwijl onze klanten en uiteindelijk de samenleving hun voordeel doen met de schone technologie die wij met hen ontwikkelen. Echt een win-win situatie dus.”

Share this news:
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2023 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden