MTSA
  •  

Nieuw project voor MTSA voor ontwerp en bouw van een gecontaineriseerde mobiele pilot plant

23 juli 2020

MTSA Technopower heeft een nieuw project in opdracht voor het ontwerp en de bouw van een gecontaineriseerde mobiele pilot plant voor microbiële gasfermentatie van diverse industriële en synthetische gassen.

Om de CO2-emissies te verminderen en fossiele brandstof te vervangen, is het noodzakelijk om nieuwe, milieuvriendelijke biotechnologie te ontwikkelen, inclusief hergebruik van materialen die voorheen als afval werden beschouwd, zoals CO2 en CO2/CO mengsels. De drijvende kracht achter de productie van chemische producten uit industriële afgassen is gebaseerd op het vervangen van fossiele brandstoffen als grondstof. De productie van chemicaliën uit afvalgrondstoffen zoals rookgas of hoogovengas is een geweldige kans om industriële biotechnologie te introduceren in bestaande markten met een hoog potentieel.

De mobiele pilot unit voor rookgasfermentatie zal worden uitgevoerd in een container met standaard afmetingen en gebruikt worden op een aantal locaties van industriële CO2-emitterende fabrieken om een zijstroom van hun hoofdproces te behandelen. De pilot unit zal daarom klant specifiek worden gebouwd volgens alle relevante normen en veiligheidsvoorschriften die gelden op een industriële productielocatie.

Share this news:
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2024 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden