MTSA
  •  

Succesvolle Factory Acceptance Test 2 MW fuelcell centrale

02 mei 2016

Onder toeziend oog van een delegatie van de Chinese klant en eindgebruiker Ynnovate is begin vorige maand de Factory Acceptance Test (FAT) van ‘s werelds eerste 2 megawatt elektriciteitscentrale op waterstof succesvol afgerond. De testen bij MTSA Technopower omvatten, behalve het testen van alle componenten, subsystemen en software, ook het daadwerkelijk produceren van elektriciteit met waterstof. Hiervoor is bij MTSA Technopower de situatie bij Ynnovate nagebootst en zijn speciale voorzieningen getroffen. De geproduceerde elektriciteit is, voor zover deze niet door MTSA gebruikt is, geleverd aan het net. De mensen van Ynnovate hebben tevens een uitgebreide training ontvangen.

Inmiddels is de installatie verzendklaar gemaakt en op transport gesteld. Hiervan is door RTV Arnhem een film reportage gemaakt met daarin een interview met MTSA projectleider Jan ten Have (zie Link)

Share this news:
MTSA

MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2024 MTSA Technopower | Disclaimer | Algemene voorwaarden