MTSA
Sales & Business Development Manager Projects & New Products
Banner MTSA 1180 - 200 pixels

Jouw functie

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Sales & Business Development Manager – Projecten en nieuwe Producten.

 

Als Sales & Business Development Manager Projecten werk je aan de verdere uitbouw van de MTSA omzet, activiteiten en relaties, zowel nationaal als internationaal. Dit betekent intensief contact met potentiele en bestaande klanten en het realiseren van businessdoelstellingen. Je bevindt je op het snijvlak van innovatie, techniek en markt. Je bent mede verantwoordelijk voor het vertalen van de klantbehoefte op conceptueel niveau naar een passende oplossing, waarbij je nauw samenwerkt met onze professionals om de ‘match’ met de klant te maken. Je krijgt de gelegenheid om, samen met jouw collega’s, nieuwe activiteiten te ontwikkelen en zo een substantiële groei te genereren.

 

Je hebt veel affiniteit met innovaties op gebied van procestechniek en mechatronica, in de wereld van circulaire economie, elektrificatie en energietransitie. Je hebt hiervoor direct contact met klanten, netwerk organisaties, overheden en overige belangrijke marktpartijen. Kortom je bouwt en onderhoudt je eigen netwerk met als primair doel het realiseren van opdrachten.

Een nieuwe productlijn van MTSA betreft Power2Power: een energie management systeem waarbij overtollige duurzaam geproduceerde elektriciteit wordt omgezet naar waterstof, opgeslagen om later te worden gebruikt voor bijvoorbeeld elektriciteit en/of warmteproductie, proces grondstof of autobrandstof. Jij speelt een voortrekkersrol bij het in de markt zetten van dit product en het behalen van de business doelstellingen.

 

Voor deze functie beschik je over een HBO+/academisch werk- en denkniveau. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en flair waardoor je zowel intern als extern op uiteenlopende niveaus kan communiceren en zaken gedaan krijgt.

Jouw conceptueel denkvermogen dient zeer goed ontwikkeld te zijn. Je bent een zelfstarter en gedreven om kansen om te zetten naar resultaat en beschikt over een bewezen trackrecord in concept selling. Je hebt een goed ontwikkeld commercieel gevoel en weet je inhoudelijk voldoende kennis eigen te maken om door de (doorgaans technisch georiënteerde) klant serieus te worden genomen. Je werkt nauwkeurig, efficiënt, maar weet de vaart erin te houden. Daarnaast kan je goed omgaan met werkdruk, veranderingen en deadlines. Je bent in staat actief bij te dragen aan discussies over bijvoorbeeld de technische en commerciële haalbaarheid van projecten. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Beheersing van Duits en/of Frans geldt als een interessante pre.

 

In deze functie rapporteer je aan de Manager Marketing & Sales.

Wij vragen

 • Een sterke persoonlijkheid met flair die beschikt over visie en natuurlijke leidinggevende capaciteiten, om zowel bij de klant als intern zaken gedaan te krijgen.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een relevante technische achtergrond.
 • Goed ontwikkelt conceptueel denkvermogen.
 • Commerciële ervaring in concept selling opgedaan in bijvoorbeeld een ingenieursbureau, TO2’s, systeem integrator of techno start-up.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Conceptueel sterk en hands-on mentaliteit, waardoor je in staat bent complexe vraagstukken om te zetten in concrete oplossingsvoorstellen.
 • Affiniteit met technische dienstverlening.
 • Je bent een team-player.
 • Bereidheid te reizen, zowel in binnen- als buitenland.
 • Ervaring met het werken in een dynamische omgeving.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels (Duits en/of Frans is een pre).

Wij bieden

 • Markt conforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een dynamische en informele werkomgeving.
 • Aansprekende en gevarieerde projecten.
 • Voldoende mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling.

Sollicitatie procedure

 

Voor meer informatie over deze functie of onze organisatie, neem contact op met Rob van der Sluis, Manager Marketing & Sales, telefoonnummer 06 – 1025 8310 of kijk op onze website.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw sollicitatie met Curriculum Vitae t.a.v. Personeelszaken of per e-mail: sollicitatie@mtsa.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

MTSA
MTSA Technopower: Design, Engineering, Prototyping, Manufacturing & Service | © 2019 MTSA Technopower | Disclaimer | Terms & Conditions